vandaag deze heel speciale Iveco Daily mogen afleveren aan Chris de Vries van De Vries Boomverzorging. Deze Iveco Daily 50C18A8 heeft een zeer speciale kipper opbouw welke is opgebouwd door Feld Carrosserie. De auto is van alle luxe snufjes voorzien waaronder navigatie, cruise control, airco, elektrische spiegels etc. Tevens zijn er door ons nog 6 stuks flitslampen op de auto geplaatst. Kortom een zeer mooie, luxe auto waarvan wij hopen dat Chris er enorm veel geluk en vele veilige kilometers mee heeft!

De Vries Boomverzorging is opgericht door Chris de Vries maar is inmiddels een bedrijf dat mede door inzet van diverse professionele zelfstandigen is uitgegroeid tot een begrip in West-Friesland en omstreken. U haalt met Chris de Vries Boomverzorging een ware boomspecialist in uw tuin, park of straat. Doordat De Vries Boomverzorging gebruik maakt van de juiste klim- en afvangtechnieken en beschikt over alle benodigde middelen is het mogelijk om vrijwel iedere plek in de boom te bereiken zonder schade.

Tevens verzorgen wij uw tuin tot in de puntjes of leggen wij uw nieuwe tuin geheel naar wens aan. Of het nu gaat om aanleg/onderhoud of renovatie De Vries Boomverzorging regelt het graag voor u.

Kortom; zij staan voor kwaliteit!