Gemeente Medemblik kiest wederom voor Iveco Daily

Gemeente Medemblik was voor vervanging van één van haar voertuigen opzoek naar een voertuig dat en op C rijbewijs kon en welke met een automaat geleverd kon worden.

Een andere eis is dat de laadvloer van het voertuig niet te hoog mag zijn. In de winter moet er een zoutstrooier op kunnen en de rest van het jaar moet de auto gewoon meelopen in de dagelijkse werkzaamheden van de gemeente.

Omdat Veekro Bedrijfswagens al eerder Iveco Daily’s mocht leveren werden de bovenstaande wensen en eisen ook bij ons neergelegd. Dit heeft geresulteerd in een Iveco Daily 40C17 chassis cabine met een een 8 Traps automaat op C rijbewijs. De open laadbak is speciaal gemaakt om er een zoutstrooier op te kunnen plaatsen en deze op de juiste manier vast te zetten. In de cabine hebben de chauffeur en zijn/haar bijrijder een Cruise Controle en Airco en een Hi Matic 8 traps automaat tot hun beschikking. Door voor een automaat te kiezen zal er een kostenbesparing komen omdat deze automaat ook met zware lading zelf altijd de juiste versnelling kiest dus de slijtage aan de koppeling is er niet. Mede door de luchtvering op de achteras zal ook met zware lading deze auto goed te besturen zijn.

Wij wensen de gemeente Medemblik en haar personeel heel veel fijnen kilometers toe.