Bijna pasen maar wij gaan nog even door. Vandaag mag ik weer een mooie Iveco Daily leveren aan een trouwe klant. Hijmans Hoveniers uit Breezand kiest wederom voor Veekro Bedrijfswagens en voor de Iveco Daily. Deze keer is het een 35S14 A8. De laadruimte is door ons voorzien van wandbetimmering en LED verlichting. Voor de chauffeur ontbreekt er ook niets. Climate control de 8 traps Hi-Matic, DAB radio met stuurbediening. Wat een mooie auto om de week mee af te sluiten. Wij wensen Stefan heel veel fijne kilometers toe. Wilt u ook een rijden met de 8 Traps Hi-Matic bel dan met 06-53996007 of 0228 562528 en vraag een proefrit aan.

Hoveniersbedrijf Hijmans is een jong en dynamisch bedrijf. Eigenaar Stefan Hijmans heeft de opleiding voor allround hovenier afgerond. Zijn ervaring heeft hij opgedaan bij hoveniersbedrijf Hollander B.V. te Breezand. Dit gediplomeerde hoveniersbedrijf heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, het aanleggen en het onderhouden van tuinen. Stefan was daar jarenlang allround hovenier.

Na zes jaar gewerkt te hebben bij Hollander B.V. was Stefan toe aan een grotere uitdaging en is daarom in 2010 een eigen bedrijf gestart om uitvoering te geven aan zijn creatieve ideeën. Hoveniersbedrijf Hijmans bezit de certificaten voor bosmaaien, motorkettingzagen en bomen vellen. Daar zullen de komende tijd meer certificaten aan worden toegevoegd.