Michel Doorn kiest voor Iveco en Veekro Bedrijfswagens

Devakkundige monteurs werken 24×7 met de professioneelste apparatuur en geavanceerde technieken om riool-problemen op te lossen bij huisaansluitingen; zoals ontstoppen van condens afvoer, CV installatie, keukenafvoer, douche-afvoer, wastafelafvoer, toiletafvoer en  hemelwaterafvoer maar ook ontstoppen en reinigen van hoofdriolen, kolken of gemalen.

Het ontstoppingsbedrijf reinigt, inspecteert, onderhoudt, repareert en vernieuwd voor zowel particulieren, woningbouwverenigingen (o.a De Woonschakel, Gemeentelijk Woningbedrijf Opmeer en Gemeentelijk Woningbedrijf Koggenland) als gemeenten (Stede broec, Opmeer, Landsmeer en Noorder-Koggenland) door heel Noord-Holland en Flevoland.

Om de klanten nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn wordt het wagenpark van Michel Doorn op regelmatige basis vernieuwd. Nu was er een gesloten bestelwagen aan vervanging toe en er is gekozen voor een nieuwe Iveco Daily 50C17 L2H2. In de cabine is het voor de chauffeur ook goed toeven, er is gekozen voor een airco een navigatiesysteem met een achteruitrijcamera gemonteerd en natuurlijk een geveerde stoel.

Aan de buitenkant is er een zonneklep geplaatst en is er een lampenbar met verstralers gemonteerd. Ook aan de veiligheid van zowel de bestuurder als voor andere weggebruikers is gedacht door een flitsbalk en flitsers te monteren is de auto altijd goed zichtbaar.

Wij wensen Michel Doorn en zijn personeel heel veel plezier.

Voor meer info kijk naar: micheldoorn.nl