Iveco eDaily

Dezelfde Daily als je gewend bent.
Alleen elektrisch.                                                           

Dezelfde robuustheid, vermogen en belastbaarheid, maar met zero-emissie. Geen beperkingen op reizen, noch op keuze, aangezien de volledige line-up nu ook beschikbaar is als zuiver elektrisch.

Spring in de toekomst, met de geruststelling van het werken met een vriend.

In de binnenstad rijden
Toegang tot alle gebieden, zonder grenzen, met de beste bestelwagen in de stad. Waarvoor u ook naar de stad gaat – laden, afleveren, verkopen of bouwen – eDAILY is de beste oplossing voor emissie- en geluidsvrij vervoer in de stad.

eDAILY biedt hetzelfde laadvolume, laadvermogen, wendbaarheid en transformeerbaarheid als de dieselversies.

Kilometers maken
Energie voor uw dagelijkse routes. En tot 50% besparing op de onderhoudskosten.
Dankzij de modulaire accu-installatie kunt u het autonomiebereik van de eDAILY afstemmen op de omvang van uw missie: de snelle acceleratie en de maximumsnelheid van 120 km/u (op 35s) geven u alle prestaties die u nodig hebt op buiten stedelijke routes. Meer vermogen? U kunt uw prestaties opvoeren met de Hi-Power functie.

Business zoals altijd
De hele line-up. Niets ontbreekt. Sommige mensen zeggen dat elektrische voertuigen alleen geschikt zijn voor deur-tot-deur opdrachten, maar eDAILY denkt daar anders over: elektrisch betekent toekomst. En de toekomst is er in alle carrosserievarianten.

Kies uw eDAILY als bestelwagen, chassis cabine, crew cab, chassis-paravan, cutaway en personenvervoer versies, met enkele wielen op 3,5 ton, 3,8 ton en 4,25 ton, en dubbele wielen op 4,25 ton, 5,2 ton, 6 ton and 7,2 ton GVW.