Iveco Eurocargo

The Truck The City Likes, een business partner voor iedereen.

Duurzaam, efficiënt, wendbaar en veelzijdig: de Eurocargo is de perfecte truck voor de stadsmissies en gemeentelijke toepassingen. Van stadslevering tot afvalinzameling, wegenreiniging, wegdiensten en containertoepassingen, hij kan aan elke behoefte voldoen. Dankzij de compacte cabine (2,1 m), de grote stuurhoek (52 graden) en de kleinste draaicirkel in zijn categorie (iets minder dan 11 meter voor de wielbasisversie van 2790 mm), is hij de perfecte partner voor uw bedrijf.

​De nieuwe Eurocargo brengt comfort en ergonomie tot nieuwe hoogten. Door de bediening aan het stuurwiel kan de bestuurder de radio en de telefoon veilig gebruiken. Het voertuig heeft ook nieuwe, meer ergonomische bedieningen voor de klimaatregeling, lichten en automatische/geautomatiseerde versnellingsbak. Alles heeft zijn plek binnen handbereik: er is meer opbergruimte voor artikelen en documenten, speciale opbergvakken voor pasjes en een ophangrail tegen de achterwand van de cabine.

De bestuurdersconsole biedt plaats aan twee handige flessenhouders, een 12V-stroomaansluiting en heeft als optie een persluchtaansluiting.

De nieuwe Eurocargo is echt een kantoor onderweg. De nieuwe office module met een inhoud van 20 liter (beschikbaar met enkele bijrijdersstoel) biedt ruimte voor een laptop of tablet; er is ook een leeslamp en het is uitgerust met opbergruimtes en twee usbaansluitingen voor het opladen van elektronische apparaten. Ook kan een comfortabele werkblad worden gecreëerd door de bovenste plaat te openen.

Het nieuwe design loopt door in het interieur dat is voorzien van stoelen die bekleed zijn met elektrisch gelaste stoffen; er is een nieuwe “high-comfort” luchtgeveerde bestuurdersstoel, beschikbaar op aanvraag, met een volledig verstelbare rugleuning, in hoogte verstelbare veiligheidsgordel, opvulling door middel van twee hardheden, verwarming en ventilatie. Een armleuning is beschikbaar als extra optie op alle luchtgeveerde stoelen.

De new Eurocargo is perfect voor stadsritten en garandeert een gemakkelijk doorloop van de cabine: dankzij het rechte dashboard en de compacte afmetingen van de motortunnel kan de bestuurder gemakkelijk zowel aan de rechter- als aan de linkerkant in- en uit het voertuig stappen.