Iveco T-Way

Iveco T-Way Drive the new way

De IVECO T-WAY is het voertuig dat u zoekt voor de zwaarste opdrachten in de meest extreme omstandigheden.

Met zijn perfecte combinatie van robuustheid, betrouwbaarheid en comfort is hij ontworpen om aan uw eisen te voldoen en al uw verwachtingen op het gebied van productiviteit, laadvermogen en veiligheid te overtreffen. Met de legendarische robuustheid van zijn chassis en componenten is hij gebouwd voor extreme off-road missies met een marktleidend GVW van 40 ton.

Met de HI-TRACTION, geavanceerde engineering en technologische oplossingen, kan men erop vertrouwen dat hij consistent hoge prestaties levert in de meest zware off-road toepassingen en uitdagende omgevingen.

De IVECO T-WAY tilt de ervaring van de bestuurder aan boord naar een nieuw niveau met de nieuwe cabine die rond hun noden werd ontworpen. Hij integreert de meest geavanceerde functies van het nieuwe IVECO WAY-gamma om een uiterst comfortabele en veilige omgeving te bieden. De geavanceerde connectiviteit introduceert een reeks diensten die zijn ontwikkeld om het leven van de bestuurder te vergemakkelijken en de bedrijfstijd van het voertuig te maximaliseren.

De betrouwbaarste en productiefste zware truck in een bouwomgeving, de IVECO T-WAY is werkelijk niet te stoppen en is opgewassen tegen de zwaarste uitdaging.