Spaansen kiest voor Iveco Stralis

Het was 1946 toen grondlegger Bertus Spaansen zijn eerste vrachtwagen kocht. In de loop der jaren kregen hij en zijn vrouw twaalf kinderen, waarvan de negen jongens allemaal in de zaak kwamen. Als er weer een zoon oud genoeg was om achter het stuur te kunnen, dan kocht Bertus er een vrachtwagen bij. Afhankelijk reden de Spaansen-chauffeurs vooral groente en fruit.

Maar na de aanschaf van de eerste kipperauto, kreeg het vervoer van zand en grond de overhand. Om de wagens zo doelmatig mogelijk te gebruiken, begonnen de Spaansen-broers met een eigen handel in zand, grind en tegels. Op die manier hadden ze vrijwel altijd vracht en konden ze hun ritten het beste lonend maken.

 Met de aanleg van nieuwe wegen en wijken, groeide ook de behoefte aan zand in Noord-Holland.

Ook nu wordt er door Spaansen weer heel veel gereden voor een groot wegenproject in Noord Holland, omdat de vraag groot is was er dus behoeft aan uitbreiding van het wagenpark. Ze hebben gekozen voor de IVECO Stralis AS440S46TX/P VI. De Stralis is voor de chauffeur voorzien van alle gewenste opties, zoals lucht/lucht cabine verwarming, koelkast, Radio/cd met Bluetooth, High-comfort chauffeursstoel geveerd met koeling en verwarming.

Nadat er een slogan op de grille is gezet kan deze IVECO Stralis beginnen aan zijn taak.

Wij wensen de chauffeur en de familie Spaansen heel veel fijne kilometers toe.

voor meer info kijk op:http://www.spaansen.nl/