Ook TAS Transport kiest voor de IVECO S-WAY

Ook TAS transport kiest voor de IVECO S-WAY. op vrijdag 28 Oktober werd de eerste S-WAY voor TAS Transport met maar liefst 530pk, een 6×2 voorloopas en extra brandstoftanken van TVS afgeleverd. De IVECO S-WAY is speciaal in bedrijfskleuren gespoten door autospuiterij en schadeherstel De Graaf.

TAS Transport is een transport bedrijf dat van alles vervoerd. Van bloembollen tot aan exceptioneel transport, zij hebben altijd een antwoord op elke logistieke vraag. Hun uitgebreide wagenpark stelt ze in staat oplossingen op maat te bieden, wat de lading ook is. Hun materieel bestaat onder meer uit bakwagens en aanhangwagens, autolaadkranen, diverse trailers (onder andere diepladers, uitschuifbare, vlakke en stenentrailers), container- en kastenwagens, onderlossers, heftrucks, en vanaf nu ook de nieuwe Sway. Met dit uitgebreide aanbod onderscheiden ze zich graag van andere aanbieders.

Tas Transport begon ruim 50 jaar geleden als de zaak van Leo en Wil Tas. Met één vrachtwagen legden zij de basis voor wat nu een florerend familiebedrijf is, waarin zoon Frank inmiddels in zijn vaders bandensporen is getreden. Behalve veel trouwe medewerkers, die op hun eigen manier deel uitmaken van de familie Tas, zijn andere familieleden nog altijd werkzaam of nauw betrokken bij het bedrijf.