V.T.G Transport: Beginnend eigen rijder met de IVECO S-WAY

Beginnend eigen rijder V.T.G Transport kiest voor de IVECO S-WAY als eerste vrachtwagen.

Anouk Gompelman uit Slootdorp richtte samen met haar partner in oktober hun eigen bedrijf op onder de naam V.T.G Transport. Anouk erkent dat de timing niet ideaal is maar durft de gok toch te wagen.

“Als Beginnend eigen rijder is het nu zeker lastig met alle stijgende prijzen. Zowel de Diesel- als energieprijzen zijn duidelijk hoger dan een tijd geleden. Alles Wordt duurder: de aanschaf van de vrachtwagen, maar denk ook  bijvoorbeeld ook aan onderhouds- en reparatiekosten. In samenwerking met VEEKRO BEDRIJFSWAGENS zijn we tot de samenstelling van dit voertuig gekomen.  We weten dat we in een moeilijke tijd ons bedrijf beginnen. Daarom zijn we ook erg blij met onze opdrachtgevers waarvoor we zeecontainers rijden.”

V.T.G Transport richt zich op het vervoeren van zeecontainers. Bij de aanschaf van hun nieuwe S-WAY hebben ze ook een container oplegger aangeschaft.

Deze IVECO S-WAY heeft een 13L 490PK motor. Ook zitten er Alcoa Durabright velgen onder, 2 Aluminium Dieseltanks met een totaal van 1120 Liter en Aluminium luchtketels. Om de S-WAY toch iets meer te laten opvallen hebben ze de buitenkant voorzien van speciale bestickering.

Wij wensen V.T.G Transport veel veilige kilometers.