Uw thuis weg van huis

Met een gloednieuwe cabine, uitstekende brandstofefficiëntie en geavanceerde technologie en connectiviteit, is de IVECO S-WAY truck een complete transportoplossing. Hij is ontworpen om bestuurders een uitstekend leven te bieden aan boord en biedt een winnende oplossing aan eigenaars door zijn competitiviteit en Total Cost of Ownership.

Het is de droomtruck van elke bestuurder: ontworpen naar hun behoeften is de nieuwe cabine ruim en rijk aan comfortfuncties en geavanceerde technologieën. Het is echt je thuis weg van huis. De IVECO S-WAY is 100% verbonden, waarmee een nieuw tijdperk aanbreekt op het gebied van wagenparkbeheer en connectiviteit aan boord. Dankzij de geavanceerde connectiviteit hebben de chauffeurs altijd contact met hun fleetmanager, IVECO-ondersteuningsspecialisten en dealernetwerk, zodat ze nooit alleen op pad zijn.

Een nieuw niveau van aerodynamische prestaties en stijl

Een geheel nieuwe cabine die aerodynamische prestaties naar een nieuw niveau tilt, waardoor de uitstekende brandstofefficiëntie van het voertuig met nog eens 4% toeneemt.

Hij is vanaf de grond opnieuw ontworpen om meerdere voordelen voor klanten te bieden, van brandstofbesparing en lagere totale eigendomskosten (TCO) tot grotere bestuurdersveiligheid.

Elk detail van de buitenkant van de cabine is zorgvuldig onderzocht om de luchtweerstand te minimaliseren.

  • Het nieuwe dak is perfect geïntegreerd in de voorkant van het voertuig
  • Een frontrooster met hoge radiushoeken en zijribben
  • Een nieuw meerdelig bumperontwerp met geïntegreerde deflectors
  • Geoptimaliseerde aerodynamische set en sideskirts met rubberen verlengstukken
  • Full led-koplampen
  • Nieuw deurontwerp dat doorloopt tot de tweede stap
  • Geïntegreerde parkeerkoeler

De IVECO S-WAY is ontwikkeld met een sterke focus op de bestuurder. De nieuwe cabine is opnieuw ontworpen en versterkt om een hoog niveau van passieve veiligheid te garanderen.

Het nieuwe ontwerp biedt ook beter direct zicht voor de bestuurder met de door de zijruiten en achteruitkijkspiegels uit één stuk.

Superieure levens- en werkomstandigheden

De cabine van de IVECO S-WAY is volledig opnieuw ontworpen rond de bestuurder, om te zorgen voor eersteklas woon-, rij- en werkomstandigheden.

De nieuwe indeling creëert een ruime omgeving voor de bestuurder met voldoende en goed georganiseerde opslagruimte, uitstekende ergonomie en een comfortabel en functioneel slaapgedeelte.

De verstelbare stoel stelt de bestuurder in staat om hem op de perfecte hoogte en afstand van het multifunctionele stuurwiel te positioneren, gevormd met een vlakke voet, zodat alle benodigde beenruimte aanwezig is.

De ergonomische indeling van de bedieningselementen zorgt ervoor dat alle belangrijke functies binnen handbereik zijn.

Het dashboard en middenconsole zijn opnieuw ontworpen om het bedieningscomfort en de efficiëntie te verbeteren. De nieuwe Start / Stop-motorknop en de sleuf voor de elektronische sleutel met geïntegreerde afstandsbediening zijn handig in het DNR-gedeelte van het dashboard geplaatst.

Het nieuwe infotainmentsysteem met spraakherkenning, DAB-radio en navigatie stelt de bestuurder ook in staat zijn eigen digitale leven aan boord te brengen door middel van telefoonspiegeling met Apple Car Play.

Ruime compartimenten zijn handig geplaatst in de hele cabine om alle opslagruimte die de bestuurder nodig heeft te bieden. Het slaapgedeelte is opnieuw ontworpen om het bestuurderscomfort te maximaliseren. Het combineert functionaliteit en comfort met zijn nieuwe symmetrische indeling en goed geplaatste opslag, USB-aansluitingen en bedieningselementen. Het opnieuw ontworpen dak biedt een comfortabele stahoogte van 2,15 meter in het midden van de cabine.

Het airconditioningsysteem, de geïntegreerde parkeerkoeler en verwarmingssystemen zorgen altijd voor een perfect binnenklimaat.

Een nieuwe wereld van connectiviteit

De IVECO S-WAY introduceert een nieuwe wereld van connectiviteit, ontworpen om logistiek dienstverleners en wagenparkbeheerders te ondersteunen door de uptime, brandstofefficiëntie en Total Cost of Ownership (TCO) van het voertuig te optimaliseren en de bestuurder te helpen moeiteloos en efficiënt te werken, waarbij zijn rij-beleving verder verbeterd wordt.

Door de connectiviteit van de IVECO S-WAY staat het voertuig in directe verbinding met de controlekamer van IVECO en worden real-time gegevens verstrekt. om de uptime en productiviteit van het voertuig te maximaliseren. De connectiviteit van de IVECO S-WAY is ook ontwikkeld met de bestuurder in het achterhoofd, om hen te helpen moeiteloos te werken en veilig te rijden.

De nieuwe IVECO EASY-app is ontworpen om het leven van de bestuurder tijdens zijn werk te vergemakkelijken, doordat hij alle functies voor cabine- en voertuigbeheer op zijn mobiele apparaat kan regelen. Bovendien kunnen ze de app gebruiken om de Assistance Non-Stop te activeren, toegang te krijgen tot diagnostische gegevens op afstand en het Rijstijlevaluatie programma te bekijken.

Motorprestaties en duurzaamheid

De IVECO S-WAY biedt een ruime keuze aan Euro VI / d diesel- en aardgasmotoren voor alle toepassingen.

De dieselmotoren, met 3 motortypes en vermogens variërend van 310 tot 570 pk, en de natuurlijke krachtmotoren, met 2 motortypes en vermogens van 340 tot 460 pk, leveren toonaangevend vermogen.

Brandstofbesparende toepassing

Smart EGR verhoogt de efficiëntie van de verbranding door de timing van de injectie te optimaliseren en het verbruik te verminderen.
Smart Engine-hulpvoorzieningen voorkomen energieverspilling wanneer hun werking niet noodzakelijk is.
De functie Anti-stationair vermijdt lange perioden van stationair draaien en schakelt automatisch de motor uit.

Het IVECO HI-CRUISE GPS-voorspellend besturingssysteem integreert het rij-assistentiefuncties zoals eco-roll, voorspellend schakelen en voorspellend cruise control met behulp van de modernste GPS-mappingtechnologie.

The natural way

IVECO S-WAY NP maximaliseert de voordelen van de meest milieuvriendelijke brandstof om luchtkwaliteit te verbeteren, de klimaatverandering te beperken en bij de dragen aan een stillere omgeving met slechts 71dB(A).

Voldoet aan Piek Quiet Truck certificering in Silent Mode – ideaal voor leveringen ’s nachts. IVECO S-WAY NP is de eerste truck op aardgas in de markt die speciaal is ontworpen voor internationaal langeafstandsvervoer met een uitzonderlijke actieradius tot 1.600 km.